Verantwoord ondernemen

Als onderneming kent ABS Reclame zijn verantwoordelijkheid. Waren vroeger de prijs en de verwerkingssnelheid van bepaalde materialen nog doorslaggevend in de beletteringswereld, nu zijn andere criteria aangelegd. De biologische afbreekbaarheid van aanbrengvloeistoffen bijvoorbeeld. Of de wijze waarop bepaalde onderdelen zijn geproduceerd. Ook duurzaamheid komt aan de orde.

Materialen en leveranciers

Die nieuwe kijk op ondernemen heeft ook ABS Reclame zich eigen gemaakt. Zo worden materialen nauwkeurig geselecteerd op bepaalde eigenschappen. Daarom kiezen wij voor vloeistoffen op natuurlijke basis. Bij de keuze voor leveranciers is ABS Reclame ook steeds op zoek naar díe leverancier die net wat verder gaat in het verantwoord ondernemerschap. En zo ook meewerkt aan een betere toekomst.

Afval

Na het snij- en plakwerk of na het zagen van hout, metaal of kunststof blijft er afval over. Daar is helaas niets aan te doen. Door dit afval zo goed mogelijk te scheiden en op de juiste manier te (laten) verwerken, blijven de  gevolgen voor het milieu minimaal.