Wie is ABS?

ABS Reclame bestaat sinds 1981. In de loop van de jaren is een gevarieerde klantenkring opgebouwd met opdrachtgevers waarvan het werkgebied uiteenloopt van lokaal tot internationaal. Daardoor heeft ABS Reclame geleerd zich flexibel op te stellen en elke opdracht, hoe klein of hoe groot ook, de juiste portie aandacht te geven.

Sinds een paar jaar is het bedrijf gevestigd in het Brabantse Steenbergen. Een ideale, rustige locatie van waaruit de projecten tot tevredenheid van de klanten worden gepland en gerealiseerd.

De van oorsprong Rotterdamse achtergrond van het bedrijf is de basis voor de no-nonsense mentaliteit. Als een opdracht daarom vraagt, wordt er snel gehandeld. Maar nooit als dat betekent dat er concessies moeten worden gedaan aan het gewenste kwaliteitsniveau van de reclame-uiting.

Die instelling spreekt veel klanten aan. Tel daarbij op dat ABS Reclame uitvoerig adviseert en er steeds weer op toeziet dat een product biedt wat het belooft en er is maar één conclusie mogelijk: ABS Reclame is een betrouwbare en deskundige partner op het gebied van binnen- en buitenreclame. Zonder toeters en bellen, in staat uw boodschap te vertellen!