Service en advies

Om een reclameproduct goed te laten p(l)akken, is een helder en bruikbaar advies onontbeerlijk. Want wist u bijvoorbeeld dat een reclamebord van drie bij drie meter op het eerste gezicht wel heel groot lijkt, maar niet groter dan een postzegel toont wanneer de leesafstand te groot is? Daarom is het heel belangrijk om vooraf de locatie te onderzoeken en zaken als zonlichtreflectie en het contactmoment goed in te schatten.

Omdat ABS Reclame boogt op een flinke dosis ervaring en gezonde, hollandse nuchterheid, is een advies duidelijk en recht door zee. Want simpelweg ja-knikken heeft geen zin, denken wij. Een goed resultaat is waar het om draait en soms zullen wij daarom proberen u, uiteraard op vriendelijke wijze, van andere inzichten te voorzien.
Als u uiteindelijk heeft gekozen voor een bepaald product, kan ABS Reclame u verder adviseren over het gebruik van kleuren en lettertypes, de hoeveelheid tekst en de combinaties van foto’s met achtergrondkleuren.
Zo komt tenslotte een product tot stand waarin uw wensen en de technische mogelijkheden optimaal worden verenigd.

Ook als het reclamebord eenmaal hangt, of de winkelramen zijn beletterd, kunt u op onze service blijven vertrouwen. Daar staan we voor. Dus als er een kleine aanpassing gedaan moet worden, doen we daar niet moeilijk over. Een telefoontje is genoeg.