Beschikbare materialen

Over materialen kunnen we eigenlijk heel kort zijn. Als het er (nog) niet is, dan maken we het!

De technische ontwikkelingen in de reclame- en beletteringsbranche hebben de laatste jaren een vlucht genomen. Daardoor zijn speciale printers nu in staat om nagenoeg alles te bedrukken. Denk aan aluminium en hout bijvoorbeeld.

Borden en panelen

Voor het maken van borden en panelen zijn veel verschillende materialen voor handen. Hout en kunststof zijn daarvan de bekendste. Maar ook glas en aluminium kunnen uitstekend als drager voor uw buiten- of binnenreclame worden ingezet. Uiteraard zijn type en dikte afhankelijk van de toepassing. Wat dat betreft kunt u van ABS Reclame een helder advies verwachten.

Folie

Het assortiment folies waaruit tekstletters of afbeeldingen gesneden worden, kent ook een flinke groei. Parelmoer, glanzend, metallic, half-transparant... bijna alles is mogelijk. Op zowat elk formaat. Het snijden van die folies gebeurt op geavanceerde apparatuur zo haarfijn dat gedetailleerde illustraties niet langer een belemmering zijn.

Constructie

Voor veel soorten buitenreclame is een dragende constructie noodzakelijk. Een vlaggenmast, een aluminium frame voor zeildoeken, reclamezuilen etcetera. ABS Reclame zorgt voor de gewenste constructie én voor plaatsing op de juiste locatie. Volgens planning!