Een greep uit onze mogelijkheden

Was er nog niet zo heel lang geleden slechts de mogelijkheid om voor belettering of decoratie te kiezen uit een klein aantal gekleurde folies, tegenwoordig is ‘the sky the limit!’.

Reclameborden en zuilen

Zo zijn daar bijvoorbeeld reclameborden die ABS Reclame in elke denkbare variant kan vervaardigen. Iedereen kent uiteraard de borden langs de lijn van het voetbalveld en de grote, fraai vormgegeven reclameborden bij nieuwbouwprojecten. Soms eenvoudig rechthoekig, soms gezaagd in ingewikkelde vormen waardoor het bord nét even wat meer aandacht trekt.
Of reclamezuilen, vaak langs een doorgaande weg geplaatst met bedrijfsnaam en huisnummer. Een markant herkenningspunt voor de locatie van een bedrijf of winkel.

Belettering

Voor bedrijfsauto’s verzorgt ABS Reclame een passende belettering. Opvallend of juist ingetogen, net zoals u dat wenst. Winkel- en bedrijfspanden kunnen binnen uw bestaande of nieuwe huisstijl worden beletterd met kleurfolies of full-colour belettering.

Lichtreclame

Met een fraaie lichtreclame aan de buitengevel valt uw bedrijfspand extra op. U kunt kiezen uit de traditionele lichtbakken maar ook uit doosletters of uw bedrijfslogo. Een zichtbaar verschil voor uw bedrijf!

Bewegwijzering

Zodra klanten uw bedrijfs- of winkelpand binnenstappen, vinden ze door een goede bewegwijzering snel hun weg. Die hoeft niet heel opvallend aanwezig te zijn, maar ‘goed zichtbaar, als het moet’. Eventueel voorzien van uw bedrijfslogo en aansluitend op uw huisstijl, wordt zo een uiterst professionele uitstraling gerealiseerd.

Decoratiewanden

In veel hedendaagse kantoorpanden wordt veelvuldig gebruikt gemaakt van glazen tussenwanden. Daardoor blijven de kantoorruimtes licht en wordt er een transparante sfeer gecreëerd. Soms echter, is dat iets teveel van het goede. Dan is een decoratiewand dé oplossing!

Een deel van het glas wordt in dat geval beplakt met een full-colour folie waarop elke gewenste afbeelding kan worden geprint. Ook kan worden gekozen om de ramen te beplakken met een folie dat in meer of mindere mate niet geheel transparant is.
Zo wordt het storende ‘aquariumeffect’ teniet gedaan en kan waar nodig privacy worden gerealiseerd.

Vlaggen, parkeerborden, zeildoeken en nog veel meer...

Het gaat te ver om op deze website alles ABS Reclame voor u kan verzorgen, te vermelden. Dus heeft u een specifieke vraag over een product wat hier niet direct vermeld wordt? Neem dan toch zeker snel contact op.